2024-ben a 3. Épületgépész Vitorláskupa egy vadonatúj helyszínen, Alsóörsön, a Marina Kikötőben kerül megrendezésre. Ez az új helyszín garantáltan felejthetetlen élményeket kínál mind a versenyzőknek, mind a látogatóknak, hiszen Alsóörs mára a Balaton egyik legizgalmasabb vitorlásközpontjává vált.

A Balaton északi partján található bájos kis település az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül, különösen a vitorlás sport infrastruktúrája terén. A Marina Kikötő a város ékköve, modern felszereltséggel és lenyűgöző környezettel, így tökéletes helyszínt biztosít az Épületgépész Vitorlásverseny számára.

A kikötő jól karbantartott mólókkal és tágas helyekkel rendelkezik a hajóknak, emellett minden szükséges szolgáltatás megtalálható itt, amire egy vitorlásverseny során szükség lehet. A közvetlenül a Balaton partján fekvő Marina Kikötő lehetővé teszi, hogy a verseny résztvevői és nézői is élvezhessék a tó csodálatos panorámáját.

Alsóörs különleges vonzerejét a természeti szépsége mellett a helyiek vendégszeretete is fokozza. A közösség nagy örömmel fogadja a vitorlásversenyeket és az ezzel járó pezsgést, így a Vitorláskupa résztvevői biztosan emlékezetes élményekkel gazdagodnak majd.

Összefoglalva, a Marina Kikötő és a 3. Épületgépész Vitorláskupa kombinációja tökéletes lehetőséget biztosít egy izgalmas és emlékezetes vitorlásverseny lebonyolítására. Várunk mindenkit sok szeretettel, hogy együtt élhessük át a Balaton nyújtotta csodás élményeket és a vitorlás sport izgalmait egy összetartó épületgépész közösségben!

A nevezés elindult, csatlakozzatok hozzánk Ti is szeptember 7.-én a Marina Kikötőben!