Épületgépész & közmű vitorláskupa

2022. 09. 03. Balatonkenese

FŐTÁMOGATÓK

Névadó szponzor

kk-industry

A KK-industry Kft. 2014-ben alapított, épületgépészeti generálkivitelezéssel foglalkozó, magyar magánszemély tulajdonában lévő, megbízható szakmai háttérrel és stabil pénzügyi helyzettel rendelkező vállalkozás.

Tovább olvasom

Azt a célt tűztünk ki magunk elé, hogy minden megrendelőnknek megbízható és stabil partnere leszünk most, és a jövőben egyaránt. Elhivatottak vagyunk, hogy csakis a legjobbat adjuk, a tökéletességre törekedjünk. Tapasztalataink, fejlődésünk, megbízhatóságunk révén az ügyfeleink által elismert cég legyünk, biztonságot jelentsünk számukra.

Értékeink

Mindent megteszünk, hogy helyesen cselekedjünk. Tisztességesek és őszinték vagyunk egymással szemben. Tisztán látjuk, és egyértelműek a céljaink. Képességeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy kivitelezhessük stratégiai programjainkat. Személyes felelősséget vállalunk üzleti céljaink eléréséért. Folyamatosan fejlesztjük technológiánkat. Segítjük egymást és másokat hatékonyságunk növelése érdekében.

Főtámogató

ISTA MAGYARORSZÁG KFT.

Az ista jogelődjeivel együtt közel 120 éve van jelen az épületgépészeti méréstechnikában. A világ egyik vezető iparági szolgáltatójaként Németországi központból jelenleg 24 országban végezzük tevékenységünket, nyújtjuk szolgáltatásainkat.

Tovább olvasom

Világszerte több mint 12 millió fogyasztónál vannak jelen a mérőeszközeink, a kornak megfelelően többnyire okos mérésre és távleolvasásra alkalmas, rádiókommunikációs hőmennyiségmérők, vízmérők, fűtési költségmegosztók, villamos energia mérők formájában.

Főtámogató

DAIKIN HUNGARY KFT.

A Daikin 1991 óta van jelen Magyarországon. Egy pár fős helyi képviseletből mára egy közel száz fős, tíz milliárd forint feletti forgalmú jelentős piaci szereplővé nőtte ki magát.

 

Tovább olvasom

 A Daikin Europe N.V. leányvállalataként prémium termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat kínálunk a légkondicionálás, a beltéri levegőminőség és szellőztetés, az energiahatékony fűtés és hűtés, kereskedelmi hűtés, valamint használati melegvíz-készítés területén. A régió 289 millió Eurós forgalmával a 2020-as pénzügyi évben egyik vezető szereplője vagyunk a HVAC-R szektornak. Mottónk: Velünk egy fokkal minden jobb.

TÁMOGATÓK

ELCO

Az ELCO a fűtéstechnika terén globális szinten úttörő szerepet – Svájcban pedig piacvezető szerepet – töltött és tölt be. Fűtéstechnikai megoldásai intelligens, energiatakarékos technológiát alkalmaznak, amely a legkülönbözőbb projektek minden egyedi igényét kielégítheti. Emellett minden fűtéstechnikai megoldás mögött első osztályú szolgáltatást és értékesítés utáni támogatást nyújtunk.

 

BTS

A BTS Alumínium több mint 30 éve fejleszti korlátrendszereit, hogy megrendelőit mindig a legújabb trendeknek és a legmagasabb igényeknek is megfelelő termékekkel szolgálja ki öt kontinens 79 országában. Büszke arra, hogy 2017 óta a magyar vásárlókat is elégedett ügyfelei között köszöntheti. A piacon egyedülálló, széles termékkínálatában több mint 70 féle megoldást kínál.

 

BWT

Best Water Technology. A nevünk maga a küldetésünk: feladatunknak tekintjük azt, hogy a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat fejlesszük ki a vízkezeléshez. Sőt mi több: a víz a mi küldetésünk. Technológiáinkkal a felhasználási célnak megfelelően optimalizáljuk a víz minőségét, mert valljuk, hogy a víz lehet még annál is jobb, mint ahogyan kifolyik a csapból.

 

KAN

A KAN cégcsoport a modern KAN-therm megoldások és installációs rendszerek tapasztalt és elismert gyártója és beszállítója Európában. Mióta a KAN cégcsoport 1990-ben elindította üzleti tevékenységét, olyan erős pillérekre építette piaci pozícióját, mint a professzionalizmus, innováció, minőség és fejlődés.

ALMEVA

Az Almeva svájci precizitásával és minőségével a lehető legszélesebb választékot biztosítja minden típusú kazán füstgáz-elvezetési rendszereiben, beleértve az ipari kazánokat is. A gyártás és értékesítés mellett műszaki támogatást is nyújtunk.

MERKAPT ZRT.

A Merkapt Épületgépészet, több mint 30 éve, az épületgépészeti kereskedelem egyik meghatározó tagja. Budapesten a hagyományos kiskereskedelmi szerelvényüzletek és a fővárosi központi logisztikai bázis mellett, három vidéki városban (Győr, Szeged, Debrecen), Merkapt nagykereskedelmi központunk működik.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK, MÉDIATÁMOGATÓK

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK, MÉDIATÁMOGATÓK