TÁMOGATÓINK

2023

támogatóink

FŐTÁMOGATÓK

Főtámogató

KAN-Therm

A KAN cégcsoport a modern KAN-therm megoldások és installációs rendszerek tapasztalt és elismert gyártója és beszállítója Európában. Mióta a KAN cégcsoport 1990-ben elindította üzleti tevékenységét, olyan erős pillérekre építette piaci pozícióját, mint a professzionalizmus, innováció, minőség és fejlődés.

Szponzor

MERKAPT ZRT.

A Merkapt Épületgépészet, több mint 30 éve, az épületgépészeti kereskedelem egyik meghatározó tagja. Budapesten a hagyományos kiskereskedelmi szerelvényüzletek és a fővárosi központi logisztikai bázis mellett, három vidéki városban (Győr, Szeged, Debrecen), Merkapt nagykereskedelmi központunk működik.

Szponzor

STROHM MOFÉM ZRT.

A STROHM MOFÉM Zrt. hazánk nagy tradíciókkal rendelkező csaptelep és szerelvény gyártója, a víz és gázfelhasználású golyóscsapok európai előállítója, a Strohm Teka, Mofém és Teka termékek hazai forgalmazója. Több, mint egy évszázada összegyűjtött tapasztalat és szaktudás nem csak a cég, de az egész magyar ipari kultúra része.

TÁMOGATÓK

Támogató

SCHELL

Ügyfeleink világszerte egyre igényesebbek a higiéniára, a víztakarékosságra, a megbízhatóságra és a robusztusságra. A SCHELL több mint 2000 kompetens választ ad ezekre az igényekre. Legyen szó mosdó-, konyha-, zuhany-, WC- és vizeldeszerelvényekről, szabályozható sarokszelepekről vagy fűtő-, gáz- és háztartási gépek csatlakoztatására szolgáló szerelvényekről – ezekkel és minden más SCHELL termékkel mindig számíthat a közmondásos SCHELL minőségre.

Támogató

ELCO

Az ELCO a fűtéstechnika terén globális szinten úttörő szerepet – Svájcban pedig piacvezető szerepet – töltött és tölt be. Fűtéstechnikai megoldásai intelligens, energiatakarékos technológiát alkalmaznak, amely a legkülönbözőbb projektek minden egyedi igényét kielégítheti. Emellett minden fűtéstechnikai megoldás mögött első osztályú szolgáltatást és értékesítés utáni támogatást nyújtunk.

Támogató

HOP TOP

HOPTOP kisüzemi sörfőzde 2016-ban kezdte megműködését a Főzdeparkban, a régi Királyi Sörfőzde patinás épületében. Az újhullámos, kraft főzde termékei között megtalálhatók a klasszikus lager és ale sörök, valamint a whiskys és rumos hordóban érlelt desszertsörök, gyümölcsös „savanyú” sörök, és Magyarországon kizárólag általuk gyártott, különleges dekokciós eljárással készülő Eisbock. 2023 szeptemberében új főzdeházat avattak a Maglódi úton.

Támogató

PAPPAS

A Pappas Auto közel 60 éve van jelen az autópiacon, minőségi és innovatív tevékenység, valamint személyes tanácsadás fémjelzi működését. A Pappas Auto 1990 óta képviselteti magát Magyarországon.

Együttműködő partnerek