Ünnepeljük együtt a vitorlázás és a sport ragyogását a 2. Épületgépész Vitorláskupán! Nagy örömmel mutatjuk be nektek a versenyre készült exkluzív érmeket, amelyek nem csak emlékeztetnek majd titeket a verseny izgalmaira, hanem valódi kincsek a nyakban viselésre.

De ez még nem minden! Idén büszkén jelentjük be, hogy a versenyünk díszvendége Gyurta Dániel lesz, az olimpiai bajnok, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó. Az érmeket személyesen Ő adja át a helyezetteknek, amelynek fénye és jelentősége valóban különlegesnek ígérkezik. Hiszen ki ne akarna egy olyan érmet, amelyet egy olimpiai bajnok ad át?

De ne feledjétek, hogy a versenyre való nevezéssel nem csak az érmekért, hanem a kihívásokért, az izgalmakért és az új barátságokért is versenyre kelhettek. A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus, és a versenyünk a közösség erejét is megmutatja.

Ne hagyjátok, hogy az idő tovaszálljon! Nevezzetek minél előbb a 2. Épületgépész Vitorláskupára, hogy biztosítsátok helyeteket ezen a kihagyhatatlan eseményen. Legyetek részesei ennek az olyan napnak, amely a vitorlázás szenvedélyét, az olimpiai dicsőséget és a barátságokat ötvözi, és hozzátok ki belőle a legjobbat.

Találkozzunk a versenyen, ahol a szél, a víz és a sport összetalálkozik a kitartás, a tehetség és a nevetés mellett. Nevezési információk és részletekért látogassatok el honlapunkra minél hamarabb!