Szeptember 9-én minden vitorlázás szerelmese izgatottan várhatja a szelet, hiszen ezen a napon kerül megrendezésre a hihetetlenül izgalmas és szórakoztató esemény: a 2. Épületgépész Vitorláskupa. Az esemény házigazdája nem más, mint maga a népszerű humorista, „Ricsifiú”, aki nem csak a színpadon, hanem a vitorlázók között is otthonosan mozog. Ebben az évben ő maga is nevezett csapatával, így a nevetés és a versenyzés tökéletes kombinációja garantált.

A vitorlázás és a humor találkozása valóban különleges eseményt ígér. Ricsifiú nem csak a vicces beszólásairól és bohókás sztorijairól híres, hanem arról is, hogy a vitorlázás szerelmese. Ő az a személy, aki mindig is tudta, hogyan fújjon a szél, és most a vitorlázók közösségének lehetősége nyílik arra, hogy együtt élvezzék ezt a két szenvedélyt.

Az eseményre már most nagy várakozás övezi. A résztvevők nem csak a versenyzés izgalmára számíthatnak, hanem arra is, hogy Ricsifiú szellemes megjegyzései és bohókás kisérletei folyamatosan mosolyt csalnak majd az arcukra. A vitorlázók tehát nem csak a hullámokkal és a széllel lesznek elfoglalva, hanem a jókedv és nevetés sem marad el.

Ahogy Ricsifiú csapata is nevezett, a verseny már most felkeltette az érdeklődést más vitorlázókban is. A kupán való részvétel lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül is megismerjük a humorista vitorlázáshoz való hozzáállását és szenvedélyét. Az esemény tehát nem csak a versenyzőknek, hanem a nézőknek is felejthetetlen élményt ígér.

Szeptember 9-én minden út a vízre vezet, ahol a szél, a vitorlák és a nevetés együtt táncolnak majd. A 2. Épületgépész Vitorláskupa nem csak egy egyszerű verseny, hanem egy olyan esemény, ahol a sport és a humor összeolvad, hogy emlékezetessé tegye az napot mindenkinek, aki részt vesz vagy csak nézi ezt a különleges pillanatot.