Készülj fel az év legizgalmasabb eseményére, a 3. Épületgépész Vitorláskupára, melyet 2024. szeptember 7-én rendezünk meg az Alsóörs Marina Kikötőben! Ne hagyd ki ezt a páratlan alkalmat, hogy részt vegyél egy különleges vitorlásversenyen, ahol a szakmai kapcsolatok építése és a szórakozás garantált.

Időpont: 2024. szeptember 7.
Helyszín: Alsóörs Marina Kikötő
Cím: 8226 Alsóörs, Vasút u. 7.
Nevezési díj: 18 500 Ft/fő

Nevezz és Versenyezz!

Akár egyénileg, kisebb baráti társasággal vagy céges csapattal is elindulhatsz a versenyen. Nincs szükség saját hajóra vagy vitorlázó tudásra, hiszen tapasztalt versenyzők és kormányosok segítik majd a résztvevőket. A versenyengedély sem feltétel, így bárki kipróbálhatja magát a vízen.

Közösségi Élmény és Szórakozás

A verseny után érdemes maradni az esti programokra is, hiszen koncertekkel és szórakoztató eseményekkel várjuk a résztvevőket. A parton egész napos rendezvények, kiállítók, étel- és italkóstolók, valamint izgalmas játékok biztosítják a jó hangulatot.

A nevezési díj tartalmaz egy Helly Hansen hosszú ujjú workwear pólót, egytálételt, hideg HOPTOP kraftsört, valamint értékes ajándékokat. Emellett a nevezők között partnereink nagyértékű felajánlásait is kisorsoljuk.

Célunk

Az esemény célja az épületgépész cégek, szakemberek, partnereik és vitorlázók kapcsolatának erősítése, egy közös, amatőr vitorlásverseny felejthetetlen élménye által. Az Alsóörs Marina Kikötő és Hotel csodálatos környezete garantálja a kikapcsolódást és a jó hangulatot.

Programok és Díjátadó

A nap folyamán partnereink vicces és szórakoztató játékokkal készülnek, ahol értékes nyereményekért tehetik próbára tudásukat a legbevállalósabb vendégek. A versenyt követő díjátadó után pedig a Tom White and the Mad Circus rockabilly koncertjével és DJ Frenk zenéjével várjuk a hajnalig szórakozni vágyókat.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus élményt! Nevezz most, és légy részese ennek a különleges napnak! További részletekért és nevezésért látogass el honlapunkra!

Nevezés
Szállj vízre csapatoddal, és éld át az épületgépész vitorlázás élményét!

 

Írány a nevezés